Medewerkers

 

Ien Albers
Planningsmanagement, risicomanagement

Ien (1994) heeft haar bachelor behaald in psychologie, linguïstiek en literatuur aan University College Roosevelt, het internationale honours college van de universiteit van Utrecht. Hierna heeft zij haar master afgerond in Sociale & Organisatiepsychologie aan de universiteit van Leiden.
 
Sinds 2019 is Ien werkzaam bij Palladio. Zij is actief als adviseur planning management voor het programma Schiphol Amsterdam Almere (SAA) en als adviseur risicomanagement in Haarlem. Hiervoor heeft zij werkervaring opgedaan als event manager bij ABN AMRO MeesPierson en in de recruitment branche.
 
Ien is enthousiast, gedreven en gericht op kwaliteit en samenwerking.

Maurits Alblas
Scope en baseline management, risicomanagement, kwaliteitsmanagement

Maurits Alblas (1964) is Register Accountant en heeft tevens de opleiding Master of Public Administration succesvol afgerond. Hij heeft ruim 18 jaar ervaring binnen de gemeentelijke-, provinciale – en rijksoverheid op het gebied van audit, bedrijfsvoering en projectbeheersing.

Op dit moment werkt Maurits bij het wegenprogramma SAA (Schiphol-Amsterdam-Almere) en verschillende andere projecten van Rijkwaterstaat op de werkterreinen Integraal Baseline en scopemanagement, Risicomanagement en Kwaliteitsmanagement.

Maurits is een enthousiaste en gedreven professional op het gebied van projectbeheersing en bestuurlijke advisering. Zijn kracht is om de verschillende disciplines van projectbeheersing met elkaar te verbinden en daarmee een optimale ondersteuning te realiseren voor het primaire proces van de organisatie. Maurits werkt zeer gestructureerd en nauwkeurig en weet, door zijn ervaring en persoonlijkheid, snel tot de kern door te dringen en de juiste informatie te verkrijgen.

Raymon van Beest
Plannings- en risicomanagement

Raymon van Beest (1995) heeft zijn bachelor Logistics Management aan de HAN in Nijmegen behaald en is sinds 1 december 2020 in dienst als adviseur plannings- en risicomanagement.

Op dit moment is Raymon werkzaam voor het onderhoudsproject Midden-Nederland Lelystad als adviseur planningsmanagement en als adviseur plannings- & risicomanagement bij het project Beheer & Onderhoud Vastgoed.

Raymon is een enthousiaste collega die doel- en resultaatgericht werkt. Analyseren en gestructureerd werken zijn dan ook zijn sterke kanten.

Desirée Bleeker
Medewerker Bedrijfsvoering

Desirée Bleeker (1980) is vanaf 1 maart 2021 werkzaam als projectondersteuner voor de projecten Verruiming Twentekanalen fase 2 en A1 Apeldoorn-Azelo bij Rijkswaterstaat. Van 2009 tot en met 2018 is zij werkzaam geweest bij Rijkswaterstaat als managementassistente bij de projecten Combiplan Nijverdal en Renovatie Stalen Bruggen. Hiervoor heeft zij gewerkt bij een accountantskantoor en een adviesbureau voor de openbare ruimte.

Desirée zorgt ervoor dat mensen om haar heen blij en tevreden zijn; met andere woorden zij ontzorgt en ondersteunt graag anderen zodat zij zich bezig kunnen houden met zaken die zij het liefste doen.

Als echte regelaar ziet Desirée overal een uitdaging in en krijgt zij voldoening van een dag vol beweging en afwisseling. Desirée gaat graag gestructureerd te werk en voelt zich verantwoordelijk voor een professionele uitvoering van haar functie.

Marcus Blom
Projectbeheersing en bedrijfsvoering

Marcus Blom is als bedrijfseconoom gericht op het optimaliseren en vereenvoudigen van bedrijfsprocessen. Hij ontleedt een complex probleem tot oplosbare vraagstukken. Door zijn uitgebreide ervaring met procesmanagement en financiële vraagstukken kent hij de dynamiek van planning & control en informatiemanagement als geen ander. Dit geeft hem een meerwaarde als manager projectbeheersing, controller of adviseur.

Jelle de Bondt
Planningsmanagement

Jelle de Bondt (1978) is een zeer gedreven medewerker die altijd open staat voor uitdagingen in zijn werk. Hij neemt zijn werk zeer serieus en is erg bereidwillig te werken en te leren. De laatste jaren is Jelle goed bekend geraakt met de wegen die nodig zijn voor vergunningen in de breedste zin van het woord binnen de aannemerij binnen de EMVI contracten. Op deze manier is hij meer en meer actief geraakt tijdens de uitvoeringsfases van grote wegenbouwprojecten. Hierin neemt hij zijn kennis van de engineering mee, wat hem goed van pas komt in de uitvoering. Jelle heeft ervaring met omgevingsprocessen in RWS Onderhoudsprojecten (Wegen Zeeland Sluizen Terneuzen) (herasfaltering A20 Terbregseplein- Kleinpolderplein) en andere overheden (bij Provincie N207). Eigenschappen die Jelle kenmerken zijn: praktisch ingesteld, goede werkhouding, pro-actief en vooruitdenkend, organisatorisch een echte regelaar.

Kai Bosma
Financiën, inkoopvoorbereiding, capaciteitsmanagement

Kai Bosma (1966) is een zeer ervaren expert op het gebied van inkoopvoorbereiding en financiën. Hij kent de ICT tools die bij deze vakgebieden van belang zijn. Kai werkt al geruime tijd binnen de projectbeheersing van wegenprogramma SAA (Schiphol-Amsterdam-Almere) voor Rijkswaterstaat

Kai is door zijn persoonlijkheid en ervaring snel in staat zijn plaats binnen een team te verwerven.
Hij staat voor een pragmatische aanpak en beweegt zich flexibel op diverse niveaus binnen een organisatie. Hij is enthousiast en gedreven en werkt zelfstandig en efficiënt. Kai is stressbestendig , communicatief sterk en klantgericht. Hij kan goed plannen en organiseren, heeft oog voor de omgeving en denkt in oplossingen.

Erik Doek
Integrale projectbeheersing, financieel management

Erik Doek (1968) heeft de financiële opleiding Staatspraktijkexamen
voor de Bedrijfsadministratie gevolgd (SPD1 en SPD2), alsmede een 2-jarige
controllers opleiding Hoger Financieel Management (HOFAM) aan het NIVE.

Erik heeft veel ervaring in diverse financiële en control functies, als specialist en manager. De laatste jaren heeft hij zich vooral gespecialiseerd in de financiële projectbeheersing bij Rijkswaterstaat. Hij was en is actief in verschillende RWS projecten: Combiplan Nijverdal, Programma Onderhoud Bruggen, A1 Apeldoorn Azelo, A1 Apeldoorn Beekbergen, N18, N35 Nijverdal Wierden en Twentekanaal.

Erik is een echte team player, integer en blijft dicht bij zichzelf om van daaruit het meest optimale resultaat na te streven voor de organisatie. Hij heeft daarbij een positief kritische houding richting collega’s en leidinggevenden. Vanwege zijn brede kennis op zowel financieel als administratie in algemene zin is Erik breed inzetbaar in de organisatie.

Noortje van Dongen
Informatiemanagement

Noortje van Dongen (1994) heeft Geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Leiden en de Universiteit van Amsterdam. Na het afronden van haar tweede master heeft ze een traineeship informatiemanagement gevolgd, waarvoor ze als informatieadviseur werkzaam is geweest bij verschillende projecten van Rijkswaterstaat. Sinds mei 2021 is Noortje werkzaam voor Palladio als adviseur projectbeheersing, vooral op het gebied van risico- en kwaliteitsmanagement.

Noortje is een harde werker en enthousiaste collega, die heel gestructureerd en nauwkeurig werkt. Ze is goed in analyseren en ordenen en brengt ook graag gezelligheid in een team.

Luuk Glasbeek
Financieel management

Luuk Glasbeek (1995) is een afgestudeerd bedrijfskundige (2016) en heeft sindsdien zijn weg gevonden in de financiën. Om meer informatie op te doen binnen het vakgebied, volgt Luuk momenteel op vrijdagen de master Accountancy & Control. Luuk is sinds februari 2018 in dienst bij Palladio en zal zich in het begin focussen op de financiële controles.

Marianne de Grauw
Office manager

Marianne de Grauw (1958) is als office manager werkzaam bij de Palladio groep. Zij is haar loopbaan begonnen als assistent-accountant en heeft daarna in diverse branches financiële functies vervuld.

Bas Grit
Contractmanagement

Bas Grit (1976) heeft Civiele Technologie & Management gestudeerd aan de Universiteit Twente en is werkzaam op het gebied van contractmanagement. Hij is zijn loopbaan begonnen bij een opdrachtnemer. Hij heeft daarbij op grote infrastructuur projecten de uitvoering van dichtbij en buiten meegemaakt. Intussen is hij ruim 10 jaar werkzaam aan de kant van de opdrachtgever en heeft hij een ruime ervaring in zowel uitvoerings- als meerjarige onderhoudsprojecten. Zijn ervaring aan de kant van de opdrachtnemer komt hem hierbij goed van pas.
Bas is gedreven, analytisch sterk, nauwkeurig, een teamspeler en hij zorgt voor structuur en overzicht op zijn projecten. Hij is daarnaast lead auditor en voert in die hoedanigheid voor meerdere projecten audits uit.

Elton Hardjomohamad
Financieel management

Elton Hardjomohamad heeft zich na zijn studie Bedrijfskundige Informatica (HBO) ontwikkeld tot een toegewijde projectcontroller. Zo was hij in de afgelopen vijf jaar projectcontroller in het Amsterdam UMC. Met zijn kennis en ervaring van Nationale en Europese subsidietrajecten ontzorgde hij projectleiders van grote (klinische) onderzoeksprojecten door de “financial control” taken met veel energie en passie uit te voeren. Daarvoor heeft hij diverse financiële rollen vervuld bij Balance, Prorail en PwC. Bij Palladio houdt Elton zich als financieel adviseur bezig met het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP).

Hanneke Heeren
Risicomanagement

Hanneke (1988) heeft haar bachelor en master behaald in Internationale Betrekkingen & Organisaties aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Sinds 2021 is Hanneke werkzaam bij Palladio. Zij is actief als adviseur risicomanagement bij Rijkswaterstaat voor het PPO cluster Midden-Nederland Lelystad. Hiervoor heeft zij werkervaring opgedaan bij Reed Business Information en New Skool media in diverse marketingrollen en als uitgever, in deze rol was zij ook onderdeel van het MT van de organisatie.

Daarna heeft Hanneke de overstap gemaakt naar het adviesvak en heeft zij gewerkt als consultant en trainer bij InContext. Een advieskantoor dat zich specialiseert in gedragsverandering binnen organisaties en teams.

Hanneke is analytisch, kritisch en gericht op het behalen van het beste resultaat. Verder is Hanneke mensgericht en sterk in samenwerken.

Jan van Hierden
Financieel adviseur

Jan heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring als zelfstandig adviseur op het gebied van financiën. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven is de laatste jaren de nadruk komen te liggen op overheidsorganisaties.
Met zijn ruime ervaring biedt hij opdrachtgevers ondersteuning om een project en/of programma in controle te houden zodat de eindresultaten op een efficiënte en kostenbesparende wijze behaald kunnen worden.
Hij heeft o.a. meegewerkt aan de herinrichting van een nieuw financieel systeem bij Gemeente Den Haag. Daarnaast verantwoordelijk geweest voor diverse projectadministraties bij grote infrastructurele projecten van de Gemeente Amsterdam. De laatste jaren is Jan vooral werkzaam voor diverse projecten en programma’s van Rijkswaterstaat als financieel adviseur waar hij (mede) zorgdraagt voor een juiste financiële weergave van de projecten/programma’s.

Liesbeth Hoving
Medewerker bedrijfsvoering

Liesbeth (1974) is als projectondersteuner bij Rijkswaterstaat-projectteam MN B wegen, vanaf 1 januari 2021 werkzaam bij Palladio Groep.
Na haar loopbaan als directiesecretaresse bij Univé Verzekeringen maakte zij in 2019 de switch naar projectondersteuning bij Royal HaskoningDHV.

Sindsdien werkt Liesbeth samen met het projectteam en is het project ‘A2 Holendrecht en de Leidsche Rijntunnel’ gerealiseerd.
Momenteel werken zij volop aan de projecten ‘Groot Onderhoud A6 Lelystad Noord – Ketelbrug’ en ‘Groot Onderhoud A2-A12-A27’.

Als projectondersteuner vindt zij het belangrijk om proactief mee te denken en advies te geven over de uitvoering van de processen.
Zij ondersteunt het managementteam effectief bij de bedrijfsvoering en legt vraagstukken neer bij de juiste experts.

Liesbeth is een implementator, ondernemend, ziet kansen en is voortdurend op zoek naar efficiency. Mensen vinden haar een verbinder, organisator, resultaatgericht, kritisch en communicatief vaardig.

Anaïk Huizing
Risicomanagement

Anaïk Huizing (1993) is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hier heeft zij haar Bachelor Bedrijfskunde en Master Marketing behaald. Anaïk is sinds 2017 werkzaam bij Palladio groep en is actief als adviseur risicomanagement binnen het programma Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA) van Rijkswaterstaat. Anaïk is enthousiast, zeer zorgvuldig in haar werk en zorgt ook voor gezelligheid binnen het team.

Irwin van Hunen
Projectbeheersing

Irwin van Hunen (1959) heeft een achtergrond in de geodesie en bedrijfskunde. Dat de cijfers en feiten kloppen en betrouwbaar zijn is voor hem dan ook het uitgangspunt. Zijn meerwaarde zit erin dat hij op basis van de informatie scenario’s ontwikkelt die helpen het project beheersbaar te houden en tot een succes te maken. Het draait bij hem daarbij om de constructieve dialoog. Stevig en kritisch waar nodig, maar gericht op een oplossing. En hij blijft daarbij altijd investeren in de relatie.

Als Registered Projectcontroller kan hij complexe problemen en situaties analyseren en oplossingen voorstellen. Hij is daarbij in staat om als het hectisch wordt afstand te nemen en van buiten naar het probleem te kijken.
Irwin heeft een brede ervaring bij verschillende gemeenten, heeft een paar jaar in het buitenland gewoond en gewerkt. Hij heeft ervaring met infrastructuur, maar ook met ICT en vastgoedontwikkeling.

Raymond van Huuksloot
Financieel management, Kwaliteitsmanagement

Raymond van Huuksloot (1996) heeft in 2019 zijn bachelor Finance & Control afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Zijn afstudeeronderzoek heeft hij gedaan op het gebied van financieel management bij Palladio. Dit onderzoek beschrijft hoe een financieel prognosemodel ontwikkeld kan worden waarmee de uitgaven van grote infrastructurele projecten nog betrouwbaarder kunnen worden voorspeld. Er wordt hierbij met name aandacht geschonken aan de hiervoor benodigde data-analyse. Raymond is in augustus 2019 gestart als adviseur op het gebied van financieel management en kwaliteitsmanagement. Ook werkt Raymond aan innovatie door het onderzoek naar het financieel prognosemodel verder uit te werken. Raymond heeft de ambitie om een (deeltijd) master te volgen. Zijn doel is om de kennis van projectbeheersing en Finance en Control steeds verder uit te breiden. Raymond is resultaatgericht, werkt gestructureerd, is analytisch sterk en werkt graag samen in teams.

Erwin Janssen
Financieel management

Erwin Janssen (1969) is een doortastende professional voor het structureel verbeteren van de bedrijfsvoering teneinde een bijdrage te leveren aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Met 20 jaar ervaring in verschillende control functies is hij een stevige gesprekspartner die goed kan omgaan met verschillende belangentegenstellingen. Verder is Erwin breed financieel onderlegd en is hij sterk in de (her)inrichting van bedrijfsprocessen en people management zodat veranderingen daadwerkelijk gerealiseerd worden. Met jarenlange ervaring bij het Havenbedrijf Rotterdam N.V. is het werken op de scheidslijn publiek – privaat geen onbekend terrein voor Erwin.

Paul de Jong
Financieel management, inkoopmanagement, scopemanagement

Paul de Jong (1984) heeft Commerciële Economie en Marketing Management gestudeerd en werkt al bijna 10 jaar in verschillende projecten van RWS in diverse rollen en functies.

Paul heeft een ruime ervaring met projectbeheersing en contractmanagement bij diverse projecten (tijdens zowel planstudie- als realisatiefase) waaronder de aanleg van het Máximakanaal bij ’s-Hertogenbosch, de verbreding van het Wilhelminakanaal in Tilburg en de verbreding van de A27 tussen Houten en Hooipolder. Als adviseur bij Palladio is Paul werkzaam voor Rijkswaterstaat Zuid-Nederland in de rol van Financieel Adviseur bij het cluster ‘ZN A Wegen’ en als Manager Projectbeheersing bij het project ‘Spitsmijden A2 Nederweert > Eindhoven’.

Paul is sterk in het coördineren van processen en mensen. Hij is analytisch en gericht op het behalen van resultaten en het toevoegen van kwaliteit. Hij is mensgericht, sterk in samenwerken en ontzorgt graag zijn collega’s. Paul is verder enthousiast, creatief en gedreven.

Jannus van Kampen
Kwaliteitsmanagement

Jannus (1983) heeft zowel de opleiding integrale veiligheidskunde als een masteropleiding Bestuurskunde gedaan. Hij is al geruime tijd werkzaam als adviseur bij verschillende organisaties en heeft hierdoor veel ervaring opgedaan in grote, complexe en kleine projecten voor diverse klanten bij de (semi-)overheid. Bij deze klanten heeft Jannus uiteenlopende werkzaamheden verricht: van het oplossen van complexe organisatorische vraagstukken, beleidsontwikkeling en –implementatie, begeleiden van workshops tot het in kaart brengen van issues waar klanten tegen aan kunnen lopen bij het realiseren van een project.
De kennis en ervaring die Jannus heeft opgedaan in zijn brede werkveld stelt hem in staat complexe maar ook minder complexe vraagstukken op pragmatische wijze te ontrafelen en te vertalen naar een voor de klant werkbaar resultaat. Hij weet verschillende belanghebbenden met elkaar te verbinden om zo gezamenlijk te streven naar een het gemeenschappelijk doel.
Eigenschappen die Jannus kenmerken zijn: sociaal, gedreven, klant- en resultaatgericht en staat bekend als een doorzetter.

Jeroen Kip
Projectbeheersing, bedrijfsvoering

Jeroen Kip (1967) studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Als manager en consultant heeft Jeroen uitgebreide ervaring met de bedrijfsvoering van organisaties en beheersing van projecten en programma’s.

Als senior adviseur bij Palladio heeft Jeroen ruim drie jaar gewerkt als manager programmabeheersing voor het Hoogwaterbeschermingsprogramma, waarbij hij verantwoordelijk was voor de bedrijfsvoering en beheersing van zowel HWBP-2 als HWBP. Ook heeft Jeroen gewerkt als manager projectbeheersing en adviseur bij grote projecten als Cortenoever-Voorsterklei, Ruimte voor de Waal en Eemdijken en heeft hij onderzoek gedaan naar projectmanagement en projectbeheersing bij provincies en voor grote projecten.

Jeroen is ambitieus, gedreven en in staat snel een situatie te doorgronden. Hij begrijpt de context, ontwikkelt zijn eigen visie en heeft een sterke focus op het resultaat. Zijn kracht ligt in het efficiënt organiseren van processen en het op een hoger niveau brengen van de organisatie. Door zijn brede ervaring heeft Jeroen gevoel voor menselijke verhoudingen en weet deze te benutten.

Margriet Klarenbeek
Risicomanagement

Margriet (1994) is binnen Palladio actief als adviseur risicomanagement voor het programma Schiphol Amsterdam Almere (SAA) van Rijkswaterstaat. Na het behalen van haar Bachelor of Laws (LLB) heeft Margriet werkervaring opgedaan bij het Paleis van Justitie in Den Haag als ondersteuner van de Rechter-Commissaris en heeft zij gewerkt als Account Manager in de recruitmentbranche.
Bij Margriet staat een goede samenwerking altijd centraal, waarbij zij streeft naar de beste kwaliteit en het beste resultaat voor de opdrachtgever. Ze is ondernemend en resultaatgericht. Door haar enthousiasme, betrokkenheid en integriteit draagt zij bij aan een positieve werksfeer.

Billy Joe van Kleef
Financieel management, planningsmanagement, scopemanagement

Billy Joe van Kleef (1988) heeft fiscaal recht en economie gestudeerd. Sinds 2015 is Billy als adviseur bij Palladio groep werkzaam in de projectbeheersing van o.a. het programma Schiphol Amsterdam Almere (SAA) van Rijkswaterstaat. Hij is actief op de werkvelden financieel-, plannings- en scopemanagement.
Tijdens zijn studie heeft Billy een professionele houding ontwikkeld van waaruit hij adviserend en dienend optreedt. Integer omgaan met vertrouwelijke informatie, het stroomlijnen van processen met belanghebbenden en zoeken naar win-win situaties kenmerken hem. Met een sociale, proactieve houding vergaart hij kennis en past deze kennis toe binnen verschillende facetten van projectbeheersing. In de uitvoering van zijn werkzaamheden is hij gericht op efficiëntie en kwaliteit. Billy’s persoonlijkheid kan worden omschreven als analytisch, daadkrachtig en gedreven. Hij krijgt energie van creatief denken, vooruitgang boeken en het opbouwen van sociale verbanden.

Albert Kraak
Non-executive director

Albert Kraak (1964) is bestuurskundige en strategieconsultant voor Palladio en Eiffel. Naast de werkzaamheden die dit met zich meebrengt doet Albert ook opdrachten.

Nella de Kruijff – Van der Gaag
Projectbeheersing

Nella (1964) is enthousiast en energiek, een echte teamplayer die handelt vanuit kansen en mogelijkheden. Werken in hectische situaties brengt het beste in haar naar boven en geeft haar energie en de drive om gestelde doelen te realiseren. Ze is standvastig, maar benaderbaar en daarin gesterkt door haar brede ervaring. Vanaf 2004 is ze gestart bij Rijkswaterstaat Oost-Nederland als adviseur projectbeheersing vanaf planstudie t/m oplevering bij de projecten A2 Diefdijk (Everdingen – Culemborg), Everdingen – Everdingen en Culemborg – Deil en N18 Varsseveld – Enschede. Per 1 september 2018 is zij werkzaam bij Palladio en wordt zij als adviseur projectbeheersing ingezet bij de projecten Via15, N35 Zwolle – Wythmen, Twentekanalen 2e fase, N18 Varsseveld – Enschede en N35 Nijverdal – Wierden.

Priscilla de Laat
Medewerker Bedrijfsvoering

Priscilla (1972) is als Programma assistent programmadirectie Schiphol – Amsterdam – Almere (SAA) + Zuidasdok (ZAD) vanaf 1 januari 2021 werkzaam bij Palladio Groep. Zij is haar loopbaan gestart bij een transportbedrijf en heeft vervolgens in diverse branches ervaring opgedaan als directiesecretaresse/executive assistant. Tevens is zij enige tijd als freelance secretaresse werkzaam geweest en is in deze periode o.a. voor de Raad van Bestuur van ProRail werkzaam geweest. Zij is spontaan, enthousiast, sociaal, proactief en dienstverlenend ingesteld. Hierdoor is zij voor een ieder benaderbaar, weet zij prioriteiten te stellen met als uitkomst een goed resultaat.

Eric Laken
Bedrijfsvoering en informatievoorziening

Eric Laken is werkzaam op bedrijfsvoerings- en besturingsvraagstukken, organisatiedoorlichting en –inrichting. Hij studeerde bedrijfskundige economie en heeft een ruime ervaring als management consultant en projectmanager op verschillende beleidsvelden in de publieke sector. Zijn werkervaring ligt op het (her)inrichten van de bedrijfsvoering en informatievoorziening en het begeleiden van verander- en groepsprocessen.
Hij werkt zich snel in op een onderwerp en kan snel tot de kern van de zaak komen.

Koen Lamers
Kwaliteitsmanagement, Financieel management

Koen Lamers (1996) heeft zijn bachelor Finance & Control afgerond (2019) aan de Hogeschool Rotterdam. Koen heeft zijn afstudeeronderzoek gedaan op het gebied van kwaliteitsmanagement bij Palladio. In dit onderzoek is een optimalisatievoorstel gegeven omtrent het auditproces. Koen ontwikkelt zich per september 2019 verder op de vakgebieden kwaliteitsmanagement en financieel management. De ambitie van Koen is om over een paar jaar de (deeltijd) master te volgen, waarbij zijn tot dan toe opgedane kennis optimaal ingezet kan worden en toegepast in praktijksituaties. Het doel van Koen is om steeds breder inzetbaar te worden binnen de organisatie.
Koen is ambitieus, doelgericht, analytisch sterk, nauwkeurig, communicatief vaardig en werkt gestructureerd. Daarnaast vindt Koen het fijn om in teams te werken.

Jan de Later
Contractmanagement

Na zijn opleiding aan de TU Delft en verschillende management opleidingen, is Jan aan het werk gegaan bij Ballast Nedam. Met deze ervaring is Jan overgestapt naar de opdrachtgeverszijde en daar is zijn kunde als contractmanager ruim erkend.
Jan is vertrouwd met het werken aan infrastructurele projecten in de rol van contractmanager, vanaf de fase waarin de contractstrategie wordt bepaald tot en met de uitvoeringsfase. Hij heeft ruime ervaring met UAV-gc contracten en alles wat daarbij komt kijken, waaronder systems engineering (SE) en systeemgerichte contractbeheersing (SCB). Hij heeft reeds meerdere jaren ervaring met gemeenten, provincies en rijksoverheid en weet zijn weg daar uitstekend te vinden.
Jan is een gedreven persoon die er plezier in heeft zich steeds te blijven ontwikkelen door zich nieuwe werkwijzen eigen te maken en de hiervoor benodigde kennis op te doen.
Via Palladio is Jan o.a. actief bij provincie Flevoland bij het Programma Groot Onderhoud Sluizen en Bruggen Flevoland.

Maarten Lolcama
Projectbeheersing, risicomanagement, planningsmanagement

Maarten Lolcama (1971) is sinds 2018 werkzaam bij Palladio. Hij is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als Fysisch Geograaf met als specialisme kust- en riviermorfologie.
Maarten heeft meer dan 18 jaar ervaring als integrale Projectbeheerser met complexe civieltechnische projecten waarbij meerdere actoren, waaronder het HWBP, betrokken zijn.
Hij is specialist in projectbeheersing, risicogestuurde (PPI) planningen en risicomanagement op het gebied van GWW.
Hij is een ervaren verbinder en overdrager op het gebied van projectbeheersing. Zijn aanpak typeert zich door samenwerking, gericht op het resultaat en het inbrengen van nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Hij werkt vanuit overzicht met teamleden aan het realiseren van oplossingen. Gericht op resultaat, binnen de tijd en kosten en met het juiste gevoel. Als kennisdrager op het gebied van risicomanagement en planning is hij zowel sparringpartner als trainer/coach.

Karlijn Loman
Medewerker bedrijfsvoering

Karlijn Loman (1987) is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hier heeft zij een Bachelor Engelse Taal & Cultuur behaald met een focus op Taalkunde. Na werkervaring bij de Universiteit te hebben opgedaan, heeft zij een overstap naar de toeristische sector gemaakt waar ze met veel plezier verschillende rollen vervulde.
Onlangs besloot ze een overstap te maken naar meer projectmatig werken en wil hier veel over leren evenals haar analytische en organisatorische vaardigheden verder ontwikkelen.
Voor Karlijn is het behalen van mooie resultaten belangrijk, daarnaast hecht ze waarde aan humor en openheid.

Hung Lu
Projectbeheersing, planning en control

Hung Lu heeft ervaring opgedaan als projectcontroller voor infrastructurele werken bij onder meer ProRail en het Havenbedrijf Rotterdam. Enkele van deze projecten zijn de Betuweroute, de planstudieprojecten Verbinding Rotterdam-Antwerpen, IJzeren Rijn, de beter benuttingmaatregelen Traject Oost (langs verbinding Utrecht-Arnhem) en het project Aanleg Maasvlakte 2.

Amy Lumley
Inkoopmanagement, contractmanagement, financiën

Amy Lumly (1979) heeft haar HTS studie Technische Bedrijfskunde in 2002 afgerond. Hiermee heeft zij een sterke basis gelegd voor integraal denken en procesmatig werken. Zij heeft ruime ervaring op de kennisgebieden inkoop- en contractmanagement en financiën. Naast internationale ervaring, heeft Amy in meerdere projecten binnen Rijkswaterstaat een rol in projectbeheersing vervuld.

Als adviseur bij Palladio groep is zij werkzaam in het Programma Schiphol Amsterdam Almere van Rijkswaterstaat als coördinator Inhuur en Secundaire Inkoopondersteuning. Het gaat hierbij om alle OG-inkopen die niet in de DBFM contracten zitten.

Amy is gedreven en resultaatgericht waarbij zij altijd zoekt naar kwaliteit voor de opdrachtgever. Zij is gericht op samenwerking, is communicatief sterk, betrouwbaar en weet te verbinden en enthousiasmeren.

Thomas Meijer
Algemeen directeur

Thomas Meijer (1973) is directeur bij Palladio groep en voert strategische advies en interim-opdrachten uit.
Thomas heeft een grote ervaring op het gebied van financiën en bedrijfsvoering in de (semi-)publieke sector en op het snijvlak tussen publieke en private partijen. Hij was onder andere werkzaam bij het ministerie van Financiën en als directeur bij de Algemene Rekenkamer en een aantal zorginstellingen. Zijn kracht ligt in het maken van de verbinding tussen financiën en bedrijfsvoering en het realiseren van de strategische organisatiedoelstellingen. Thomas’ werkwijze is sterk gericht op resultaat.

Anton Mulder
Financieel management

Anton Mulder (1977) heeft na zijn studie bedrijfseconomie (Hogeschool Inholland Alkmaar) diverse financieel georiënteerde interim opdrachten uitgevoerd op detacheringsbasis. Ook heeft hij een post-hbo opleiding Financial Controller (FC) afgerond aan de Open Universiteit.

Sinds 1 september 2020 is Anton werkzaam bij Palladio. Hij zit op het moment op opdracht als adviseur financiële projectbeheersing voor het ingenieursbureau van de gemeente Den Haag. Hier maakt hij onderdeel uit van drie programma’s (Parkeren in woongebieden, Fiets en Verkeersveiligheid).

Anton is een resultaatgerichte teamplayer en door zijn ruime ervaring binnen zowel de profit- als de non profitsector breed inzetbaar. Binnen diverse opdrachten heeft hij goede resultaten weten te behalen op het gebied van financiële rapportages en project administratie. Anton is flexibel, oplossingsgericht en proactief.

Sandra van Outersterp
Medewerker Bedrijfsvoering

Sandra van Outersterp (1967) is vanaf 22 juni 2020 werkzaam als projectondersteuner/-secretaris voor Project PTZ. Hiervoor heeft zij bij de Gemeente Purmerend gewerkt als projectondersteuner voor drie Projectleiders van de afdeling Ruimtelijke Ordening│Team realisatie. Ook heeft Sandra voor het Project realisatie Zeesluis IJmuiden gewerkt als projectsecretaresse voor de SPC Directeur en Technisch Manager Uitvoering. Voordat zij projectsecretaresse werd heeft Sandra ruim 22 jaar in de advocatuur gewerkt als PA/juridisch secretaresse/executive assistant/office manager.

Anouk Ouwehand
Planningsmanagement

Anouk Ouwehand (1994) heeft haar bachelor European Public Administration aan de Universiteit Twente gedaan. Tijdens de bachelor is ze actief geweest als student in meerdere commissies en als secretaris binnen het bestuur van haar studievereniging. Voor haar master is ze naar Den Haag vertrokken om de master Bestuurskunde te doen aan de Universiteit Leiden. Ze is recent afgestudeerd en is per januari 2019 werkzaam bij Palladio op het gebied van planningsmanagement.

Ronald Parmentier
Risicomanagement, Kwaliteitsmanagement

Ronald Parmentier (1966) heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van project- en programmamanagement, risicomanagement en proces- en verandermanagement binnen de financiële wereld, nationaal en internationaal. Hij is iemand met een groot aanpassingsvermogen en weet snel de juiste mensen bij elkaar te brengen. Communicatief sterk en in staat om op ieder niveau een vertaalslag te maken. Kernwoorden voor succes zijn samenwerken, integriteit, oplossingsgericht en klantbeleving.

Edwin Pijpe
Register Controller en Certified Fraud Examiner

Edwin Pijpe is Register Controller en Certified Fraud Examiner. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van Risicomanagement, Auditing, Finance & Control, Fraudepreventie & Opsporing en diverse bedrijfsapplicaties en oplossingen (Office 365 en VBA). Daarnaast verzorgt hij Excel-trainingen. Nadat hij een tweetal projecten heeft geleid bij Tata Steel op het gebied van contractmanagement en versterking van het financieel beheer met behulp van rapportages, risicomanagement en KPI’s, werkt hij momenteel als Kwaliteitsmanager bij ProRail en als ICT Contract Manager bij Het Waterschapshuis. Daarvóór heeft hij ruim 14 jaar bij Shell op diverse locaties gewerkt als Projectcontroller, Risk & Assurance Manager en Audit lead. Daarbij heeft hij zich niet alleen beperkt tot Finance, maar heeft hij zich ook bezig gehouden met HSSE (Health Safety, Security & Environment) zoals het inrichten van managementsystemen en de planning en uitvoering van een risicogestuurd auditprogramma. Vóór de periode bij Shell heeft hij ook gewerkt bij diverse bedrijven zoals Rijkswaterstaat (Project Controller HSL Zuid), Inspectie Infrastructuur & Milieu, British Petrol en Shell Chemicals.

Anita Roffel
Contract Management

Anita (1975) heeft na haar studie Communicatie werkervaring opgedaan bij de overheid en het bedrijfsleven. Na een succesvolle carrièreverandering naar het vakgebied Inkoop, is Anita een ervaren adviseur Contract Management geworden die haar sporen heeft verdiend.
Bij verschillende infrastructurele projecten voor gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat heeft Anita een grote diversiteit aan ervaringen opgedaan op het terrein van Contract Management en Systeemgerichte Contractbeheersing. Door haar jarenlange ervaring is zij in staat om in elke (project)organisatie het Contract Management vorm te geven en te beheersen en om integraal naar het Contract Management van projecten te kijken.
Voor Palladio is zij o.a. actief als adviseur Contract Management bij de N34 van de provincie Overijssel.

Kees Schilder
Projectbeheersing, risicomanagement

Ervaring in advisering van diversen managementlagen zoals programmadirecteur, programmamanager, manager programmabeheersing, projectmanagers en managers projectbeheersing. Ervaring als lid van MT. Ervaring in het gehele proces van het opzetten, coördineren en het implementeren van een besturings- en beheersingsfilosofie, en bijbehorende kaders en procedures.

Gijs Schoneveld
Organisatieadviseur, coach, trainer

Gijs is een ervaren organisatieadviseur, coach en trainer. In 1994 is hij afgestudeerd aan de toneelacademie Maastricht. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan binnen het theaterbestel besloot hij zich verder te ontwikkelen richting personeels- en organisatieontwikkeling. Vanaf 1998 is hij als freelancer voor diverse organisatieadviesbureaus gaan werken als rollenspelacteur, assessor en trainer.

Cel Severijn
Integrale projectbeheersing

Cel Severijn (1957) vervulde diverse onderzoek-, beleid- en (interim)managementfuncties binnen de overheid en de non-profit sector. Het (terug)vertalen van resultaten uit processen en projecten naar stuur- en verantwoordingsinformatie is een van zijn specialiteiten.

Als senior adviseur bij Palladio ontwikkelde Cel unieke projectbeheersingsdashboards voor grote projecten waarmee de ontwikkelingen van scope, financiën, planning en risico’s in onderlinge samenhang in beeld worden gebracht. Periodieke rapportages krijgen daarmee meer dynamiek, diepgang en betekenis.

Cel zoekt steeds naar mogelijkheden om een optimale balans te realiseren tussen de mens in de organisatie en de realisatie van organisatiedoelstellingen. Permanent leren en verbeteren is daarbij de uitgangspunten. Cel is een doorzetter; resultaatgericht, creatief en nauwkeurig. Zijn persoonlijkheid laat zich omschrijven als empathisch en gericht op ontwikkelen en samenwerken.

Hamid Shirzad
Manager projectbeheersing

Hamid heeft zijn MSc in controlling behaald aan de Nyenrode Business Universiteit. Daarvoor is hij als bedrijfseconoom afgestudeerd aan het Hogeschool Arnhem en Nijmegen. In de afgelopen jaren heeft hij als Business controller, ad interim opdrachten uitgevoerd bij verschillende grote bedrijven zoals Tennet, Royal Smit etc. Hiervoor was hij als senior business projectcontroller werkzaam bij Radboud UMC en daarvoor was hij ruim 9 jaar werkzaam bij Nuon (vanaf 2008 Alliander).

Hamid is scherp gefocust op kwaliteit, efficiëntie, het bewaken van de strategie en continu oog hebben voor het ontwikkelen en verbeteren van zowel bedrijfsprocessen als mensen. Daarnaast is hij zeer betrokken en een verbinder. Hij vindt het belangrijk om bij veranderingen, verbeteringen en vernieuwingen alle stakeholders mee te nemen en naar ze te luisteren. Hij is van mening dat deze manier van aanpak het draagvlak en bereidheid vergroot en leidt tot prettige samenwerking en professionalisering van zowel de collega’s als de organisatie.

Mariska Sleyffers
Planningsmanagement, Risicomanagement

Mariska Sleyffers (1976) is sinds juli 2019 werkzaam bij Palladio. Ze is afgestudeerd aan de AMFI, richting Fashion Design en behaalde haar Master Fashion Strategy aan ArtEZ.
Na ruim 20 jaar werkervaring in de modebranche is het tijd voor een nieuwe richting; een totaal andere wereld, maar één met meer parallellen dan je in eerste instantie zou denken.
Ze is gedreven en nieuwsgierig en zal haar creativiteit op een nieuwe manier gaan inzetten. Op dit moment is zij werkzaam voor diverse clusters bij Rijkswaterstaat te Arnhem en Utrecht als adviseur Plannings- en Risicomanagement

Ellen Swart
Risicomanagement

Ellen Swart (1986) heeft een Bachelor Literatuurwetenschap en Master Book and Digital Media Studies afgerond. Na haar studie is Ellen bij diverse projecten van Rijkswaterstaat als informatiemanager werkzaam geweest.

Als adviseur bij Palladio groep is zij werkzaam als risicomanager bij verschillende projecten van Rijkswaterstaat; de A1 Apeldoorn-Azelo en A1 Apeldoorn Zuid-Beekbergen, de N35 Zwolle-Wythmen en N35 Nijverdal-Wierden, Twentekanalen 2e fase en de ViA15.

Ellen heeft een sterk analytisch inzicht waardoor zij snel de rode lijn ziet in grote hoeveelheden informatie en deze weet te ontleden in logische oorzaken en gevolgen. Ze gaat daarbij nauwkeurig en resultaatgericht te werk. Zij is zeer betrokken bij haar opdrachten en draagt bij aan een positieve en goede samenwerking. Ellen streeft er steeds naar om samen met haar collega’s het best mogelijke resultaat neer te zetten.

Patricia Tjong Tjin Joe
Directeur

Patricia Tjong Tjin Joe (1973) is Register Accountant en in het verleden actief geweest als openbaar accountant bij vele organisaties zoals de (semi) overheidssector en winstgevende ondernemingen. Patricia beheerst alle aspecten op het gebied van projectbeheersing, financiën en control & audit. Ook op het gebied van integrale projectbeheersing heeft zij veel ervaring. Als senior adviseur Financiën en plv. projectleider bij het Programma Schiphol- Amsterdam-Almere (SAA) was zij o.a. actief in het verder optimaliseren van het financieel proces.

Momenteel is Patricia werkzaam als projectleider integrale projectbeheersing bij grote infrastructurele projecten zoals A24 Blankenburgverbinding, A16 Rotterdam en A9 Omlegging Badhoevedorp.

Patricia is door haar persoonlijkheid en inhoudelijke kennis resultaatgericht en teamgericht. Andere kernkwaliteiten die vaak aan haar worden toegekend, zijn: analytisch vermogen; zeer verantwoordelijk en gecommitteerd; stressbestendig, onder hoge druk blijven presteren; overtuigingskracht.

Jacco Uijlenhoet
Planningsmanagement en risicomanagement

Jacco heeft een voorliefde voor het structureren van (bedrijfs)processen alsmede het ontrafelen en voor een breed publiek presentabel maken van ogenschijnlijk complexe plannings- en faseringsvraagstukken. Het in kaart brengen en kwantificeren van risico’s is hierbij van belang zodat de mogelijke invloed van deze risico’s op de planning en het budget gepresenteerd kunnen worden. In het verlengde daarvan brengt Jacco het belang voor projectorganisaties om deze risico’s te beheersen onder de aandacht. Hij is inmiddels ruim 20 jaar actief als integraal projectbeheerser, met een focus op plannings- en risicomanagement, maar ook kostenbeheersing en kwaliteitsmanagement zijn terreinen waar Jacco zich graag op begeeft.
Na het behalen van zijn MTS Elektrotechniek is Jacco begonnen als werkvoorbereider bij een toonaangevend Elektrotechnisch bedrijf in Rotterdam en heeft aan de HR&O Rotterdam (HTS) een avondstudie Elektrotechniek gedaan. In deze periode is de fascinatie voor projectmanagement en met name de projectbeheersing ontstaan.
Jacco wil graag onderdeel zijn van een team en gebruik maken van de gezamenlijke denkkracht (samen werken). Verder wil hij graag zaken vereenvoudigen / uitkleden en tot de essentie brengen (eenvoud) en creatief zijn in het bedenken van een passende en gedragen oplossing.

Ronald Verboon
Kwaliteitsmanagement

Ronald (1959) is sinds januari 2021 werkzaam bij Palladio. Hij heeft een Bedrijfseconomische opleiding aan de HES in Rotterdam gedaan en een MBA behaald aan de Portsmouth University. Ronald heeft ca. 40 jaar ervaring in de Chemische en Logistieke industrie als Operations Manager en HSEQ Manager. Daarnaast heeft hij diverse projecten in binnen- en buitenland geleid en sinds 2008 interne audits uitgevoerd op het gebied van Operations, Processen en Veiligheid. In 1998 heeft Ronald zijn eerste ervaring opgedaan met het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem en sindsdien heeft het monitoren, up-to-date houden en vernieuwen van kwaliteit als een rode draad door zijn loopbaan gelopen.

Ronald weet mensen bij elkaar te brengen, heeft een nuchtere kijk op de gang van zaken en met zijn analytische vermogen is hij in staat complexe situaties te doorgronden.

Marcel Verbrugge
Integrale projectbeheersing, kwaliteitsmanagement

Marcel Verbrugge (1964) heeft HTS Electrotechniek afgerond en volgde daarna de post HBO Bedrijfskunde.

Marcel heeft een brede ervaring als manager projectbeheersing van grote programma’s en projecten zoals SAA, Ruimte voor de Rivier, HWBP, Betuweroute, HSL-Zuid en Maaswerken. Daarnaast heeft hij ervaring met systeemgerichte contractbeheersing (SCB) bij geïntegreerde contracten. Hij heeft aantoonbare resultaten behaald bij het ontwikkelen en opzetten van instrumentarium en werkwijzen voor de projectbeheersing. Als kwaliteitsmanager heeft hij ervaring in het opzetten van project-kwaliteitssystemen en het optimaliseren en vereenvoudigen van processen.

Marcel is een resultaatgerichte en gedreven pragmatisch ingestelde adviseur. Met een positief kritische instelling en een gedegen aanpak geeft hij zijn werk structuur. Hij heeft het vermogen om complexe vraagstukken tot de kern terug te brengen en dit in begrijpelijke taal aan anderen over te brengen. Hij is gericht op verbetering van processen en praktische werkwijzen om doelen en resultaten te behalen.

Zoë Verhoeff

Zoë Verhoeff (1994) heeft de bachelor Bestuur – en Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam behaald. Daarna heeft zij een master Beleid, Communicatie en Organisatie afgerond.

Vervolgens is zij actief geweest in de recruitmentbranche, waar zij technische professionals heeft bemiddeld binnen de infra. Sinds september 2020 is Zoë in dienst bij Palladio. Op dit moment is ze actief als adviseur risicomanagement bij het project Tunnels 2 en KRW. Daarnaast is ze actief als projectsecretaris bij B&O Vastgoed.

Zoë is gedreven en werkt resultaat – en doelgericht. Ze is betrokken bij haar opdrachten, stelt zich flexibel op en denkt graag mee hoe gezamenlijk met het team het beste resultaat kan worden behaald.

Danielle Verschuren
Capaciteitsmanagement

Daniëlle Verschuren (1979), adviseur Projectbeheersing bij Rijkswaterstaat Zuid-Nederland bij cluster A en C wegen. Haar werkzaamheden liggen met name bij Capaciteitsbeheer en managen van het VTW-proces.
Ze heeft bedrijfseconomie gestudeerd. Ze heeft ruime financiële ervaring opgedaan binnen uiteenlopende bedrijven, zowel in commerciële als overheidsbedrijven. Ze is zeer geroutineerd met het ERP pakket SAP.
Ze is nuchter, gedreven in haar werk en helpt graag.

Laura Versteeg
Financieel adviseur

Laura Versteeg (1986) is zeer ervaren op het gebied van boekhouding en financiën. Ze kent de ICT tools die bij deze vakgebieden van belang zijn. Laura heeft veel gewerkt op verschillende grote financiële administraties in zowel de pofit- als de non-profit sector. Ze werkt sinds 2017 bij Palladio binnen de projectbeheersing van wegenprogramma SAA (Schiphol-Amsterdam-Almere), maar is ook bij diverse projecten in Haarlem voor Rijkswaterstaat betrokken. Laura heeft een MBO achtergrond en is MBA gaan studeren bij MVP, maar ze onderscheid zich vooral in de praktijk door snel een proces of project eigen maken en daarin waar nodig een verbeterslag of structuur aan te brengen.

Laura is door haar persoonlijkheid en ervaring snel in staat haar plaats binnen een team te verwerven, en kan mede daardoor snel schakelen tussen de diverse werkzaamheden die van haar worden gevraagd.
Ze staat voor een praktische, maar wel binnen de kaders gestelde, aanpak en beweegt zich flexibel op diverse niveaus binnen een organisatie. Ze is enthousiast en gedreven, en werkt zelfstandig en efficiënt. Ze heeft oog voor haar omgeving en denkt in oplossingen.

Koen Vleugels
Projectbeheersing

Koen Vleugels (1993) heeft geografie en planologie gestudeerd aan de Radboud Universiteit en is na zijn studie binnen diverse projecten van Rijkswaterstaat werkzaam geweest als informatiebeheerder. Sinds juli 2019 is Koen werkzaam bij Palladio als adviseur projectbeheersing, waarbij hij onder meer ten aanzien van het planstudieproject InnovA58 binnen Rijkswaterstaat Zuid-Nederland adviseert.
Koen is een gedreven en enthousiaste collega, met een oog voor het behalen van resultaten en het vinden van praktische oplossingen. Analyseren, organiseren en planmatig werken zijn kenmerken die aan Koen worden toegeschreven.

Joan Winter
Adviseur Bedrijfsvoering

Joan (1965) heeft zich, na een lange periode in de toeristische sector te hebben gewerkt in Griekenland, ontwikkeld tot een door de wol geverfde (interim) adviseur bedrijfsvoering. Zij heeft vele opdrachten uitgevoerd in diverse branches zoals de zakelijke dienstverlening, de maritieme sector en de rijksoverheid. Daarnaast is Joan ruim zes jaar verantwoordelijk geweest voor het trainen, opleiden en ontwikkelen van offshore medewerkers in de olie en gas industrie.
Joan vindt makkelijk haar weg binnen organisaties en doorgrondt processen snel. Door goed te luisteren en integer te handelen wint zij gemakkelijk het vertrouwen. Mede hierdoor kan zij management en directie met de juiste toon ondersteunen en adviseren op allerlei vlakken. Zij is doel- en resultaatgericht en realiseert altijd het afgesproken resultaat. Opdrachtgevers werken daarom graag met haar samen. Joan heeft een bachelor opleiding Organisatiepsychologie.

Marieke van Woensel
Financieel management

Marieke (1990) heeft een master mariene biologie afgerond. Na haar studie heeft ze werkervaring opgedaan bij een brancheorganisatie en Rijkswaterstaat. Onlangs besloot ze zich verder te ontwikkelen richting financieel management. Marieke is analytisch en werkt gestructureerd. Ze is een echte teamspeler die hecht aan betrouwbaarheid en oplossingsgericht werken.

Menno Wouda
Contractmanagement

Nadat Menno is afgestudeerd op het gebied van Civiele techniek heeft hij werkervaring opgedaan bij als projectleider en contractdeskundige. Hierna heeft hij met succes de overstap gemaakt naar de rol van contractmanager.
Als senior contractmanager werkt Menno met veel plezier aan projecten in de fase van voorbereiding, aanbesteding en realisatie. In samenwerking met de markt, vindt hij de strategie en aanpak voor vernieuwende oplossingen. Van concept tot en met detail, werkend vanuit kwaliteit, kosten en risico’s.
Menno hanteert de combinatie van analyseren en praktisch denken als geen ander. De lastigste dilemma’s zijn voor hem de krenten in de pap. Menno kent zowel de bouwpraktijk van de GWW sector, als de wereld van opdrachtgevers. Zijn credo is: ‘buiten de gebaande paden ligt de beste oplossing’.
Via Palladio is Menno actief bij de provincie Flevoland om een fiets/voetgangersbrug onder architectuur te realiseren over de Waterlandseweg (2×2) en het naastgelegen kanaal.