Toetscoördinator en Lead Auditor

Palladio groep is toonaangevend in Nederland op het gebied van projectbeheersing. Wij werken voor alle overheden zoals het rijk, de provincies, de gemeenten, ProRail en de waterschappen aan het ontwerpen en realiseren van complexe infrastructurele projecten en programma’s in Nederland. Projecten en programma’s die onder meer leiden tot een nieuwe en verbeterde infrastructuur, goed onderhouden (water)wegen, veilige dijken en integrale gebiedsontwikkeling.

Voor deze projecten voert Palladio de volledige bedrijfsvoering en projectbeheersing uit, bestaande uit onder andere scopemanagement, financieel management, planningsmanagement, risicomanagement, kwaliteitsmanagement, informatievoorziening en capaciteitsmanagement. Wij zijn succesvol in de verwerving en uitvoering van deze uitdagende opdrachten. De vraag naar onze dienstverlening neemt steeds verder toe. Voor nieuwe opdrachten zijn wij op zoek naar een

Toetscoördinator en Lead Auditor, met enkele jaren relevante ervaring

Als toetscoördinator ondersteun en adviseer je de contractmanager en projectteamleden bij de beheersing van de contracten met de opdrachtnemers van het project. Je stuurt het toetsteam aan en legt verantwoording af aan de contractmanager over de planning en de toetsresultaten. Het doel is het in beeld brengen van de werking van het kwaliteitssysteem van de opdrachtnemers en het borgen van de rechtmatigheid van betalingen.

Als lead auditor voer je zelfstandig audits uit die inzichtelijk maken of het kwaliteitssysteem van de opdrachtnemer functioneert. Het is mogelijk de functie van toetscoördinator en lead auditor te combineren waarbij je naast de rol van toetscoördinator ook audits uitvoert.

Wat vragen wij?

Toetscoördinator

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Kennis op het gebied van kwaliteitsmanagement, procesmanagement en/of (technische) bedrijfskunde;
 • Kennis van en ervaring met UAV-gc contracten en Systeemgerichte Contractbeheersing;
 • Ervaring in de GWW sector (b.v. als directievoerder) is een pré;
 • Ervaring in het geven van advies en rapporteren aan het management;
 • Certificaat en/of kennis van kwaliteitssystemen, normen en richtlijnen zoals NEN-ISO 9001:2015;
 • Ervaring met aansturen van een toetsteam en het opstellen van toetsplannen.

Lead Auditor

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Kennis op het gebied van kwaliteitsmanagement, procesmanagement en/of (technische) bedrijfskunde;
 • Kennis van UAV-gc contracten en Systeemgerichte Contractbeheersing;
 • Ervaring in de GWW sector (b.v. als directievoerder) is een pré;
 • Kennis van kwaliteitssystemen, normen en richtlijnen zoals NEN-ISO 9001:2015;
 • Lead auditor certificaat (ISO9001-2015/SCB of vergelijkbaar);
 • Ervaring met het voorbereiden en coördineren van product-, proces- en systeemtoetsen.

Wat bieden wij?
Bij Palladio werk je aan uitdagende, complexe projecten (zoals wegen, kunstwerken, dijken, water en spoor) in een interessante bestuurlijke omgeving. Je krijgt veel vrijheid en een grote mate van zelfstandigheid binnen een enthousiast team van collega’s. Wij bieden volop kansen om je verder te ontwikkelen, zowel inhoudelijk in je vakgebied als ook persoonlijk. Vanzelfsprekend zorgen we voor goede marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je graag in contact komen met Palladio, neem dan contact op met Jeroen Kip, jamkip@palladio.nl / 06-53620846.

Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

CV toevoegen

Privacyverklaring Palladio