Nieuws

Stikstof verstikkend? Palladio geeft lucht: beheersing van stikstofprogramma’s

Het Rijk, overheden, politieke partijen, bestuurders, ambtenaren, vele instanties en bedrijven buigen zich over de problematiek en consequenties van bestaande afspraken, toezeggingen én het vigerend beleid, inclusief wet- en regelgeving.

Programma’s en commissies schieten als paddestoelen uit de grond, terwijl nieuwe (bouw)projecten vertraging oplopen! Aanpak Stikstof; in een omvangrijk en complex speelveld van stakeholders is het behouden van overzicht cruciaal. Het beheersen van programma’s en projecten door het inschatten van risico’s, het bewaken en bevorderen van integrale samenhang, alsmede het managen van processen en stakeholders is de expertise van Palladio groep bv.

Heeft u behoefte aan de beheersing van uw programma?

Óf…

Wilt u impact maken en heeft u kennis van dit dossier, ervaring met het speelveld en de beleidsuitvoering, dan komen wij graag met u in contact!

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Rikkert van der Veer

Palladio & Smart Mobility; van kans naar realisatie!

Palladio is als partner van de Vervoerregio Amsterdam intensief betrokken bij het programma Smart Mobility. De Vervoerregio wil kansrijke smartmobility toepassingen uitrollen en versnellen, zodat deze een bijdrage levert aan de strategische opgaven van de Metropoolregio Amsterdam. Palladio groep bv adviseert over het smeden van allianties, krachtbundeling en de beheersing van het programma en diverse projecten. Wil je hier ook een bijdrage aan leveren of ben benieuwd naar wat wij nog meer doen?

Volg ons op Palladio groep bv en neem contact op met Rikkert van der Veer.

Palladio wint wederom raamcontract bij twee waterschappen

Samen met onze partners P2 strategie | realisatie | ontwikkeling en Nebest zijn wij geselecteerd om de komende jaren het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard en Hoogheemraadschap van Rijnland te adviseren en ondersteunen in hun opgaven! Wij zijn trots op het resultaat en enthousiast over de samenwerking en opgaven waar wij aan gaan bijdragen.

Rijkswaterstaat gunt Palladio projectbeheersing A2 Het Vonderen Kerensheide

Voor de komende jaren gaat Palladio de projectbeheersing verzorgen voor dit mooie en belangrijke project. De basisscope is het opwaarderen van de huidige 2×2+ spitsstroken naar 2×3 volwaardige rijstroken inclusief de realisatie van vluchtstroken. Het project heeft betrekking op het deel van de A2 tussen de knooppunten Het Vonderen en Kerensheide. Het betreft een tracé van circa 20 kilometer. Weer een prachtig GPO project in onze portefeuille!

Palladio nu ook in Smart Mobility

In de zomer hebben we het raamcontract gegund gekregen bij de Vervoersregio Amsterdam. Inmiddels hebben we in samenwerking met onze collega’s van Over Morgen en Vinu een aantal mooie functies kunnen invullen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de invulling van de rol van projectleider Smart Mobility voor het Smart Mobility programma van de MRA (Metropool regio Amsterdam), een thematrekker Gebiedsontwikkeling van het Smart Mobility programma van de MRA en een manager besluitvorming voor het project Mobiliteitssysteem Amsterdam Schiphol (MAS).
Wilt u meer weten over Palladio? Volg ons op:

Palladio introduceert Maturity App Projectbeheersing!

Wilt u de beheersing van uw projecten naar een hoger niveau tillen? En snel meer inzicht krijgen in verbeteringen? Daarvoor heeft Palladio de Maturity Assessment App (MAP) ontwikkeld. Meld u aan voor een MAP-sessie met uw IPM-team! De eerste twee aanmeldingen zijn kosteloos. Graag aanmelden bij Ellen Swart (via Inmail).

Wilt u meer weten over Palladio? Ga naar onze Company pagina en volg ons!  

Palladio wint aanbesteding Projectbeheersing RWS PPO Rotterdam 5

De komende jaren mogen we de projectbeheersing uitvoeren voor een aantal clusters van PPO in Rotterdam. Het gaat om de Projectbeheersing ten behoeve van PPO (Programma’s, Projecten en Onderhoud) WNZ (West-Nederland Zuid), Clusters WNZ A Tunnels 2, WNZ A Vaarwegen, WNZ B Bruggen, en WNZ C Kaderrichtlijn Water (KRW). We gaan reeds volgende week starten met de transitie! We hebben er zin in!

Meer weten over Palladio? Volg onze Company pagina!  

7 nieuwe medewerkers bij Palladio

In de afgelopen maanden zijn maar liefst 7 nieuwe medewerkers bij Palladio gestart. Welkom Ien Albers, Ester Versloot, Mariska Sleyffers, Yonaro Meijers, Koen Vleugels, Koen Lamers en Raymond van Huuksloot. Ze zijn vol enthousiasme bij onze opdrachten aan de slag gegaan.

Meer weten over Palladio? Volg onze Company pagina!  

Palladio bezoekt ViA15

Afgelopen vrijdag heeft Palladio het project ViA15, de doortrekking van de A15 naar de A12, bezocht. Het was een zeer interessante en inspirerende middag. Dank aan Paul Verschoor en Maarten Lamet van het projectteam ViA15.

Meer weten over Palladio? Volg onze Company pagina!  

Palladio Beachborrel

Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse Palladio Beachborrel aan het strand in Scheveningen. Gezellig napraten over ieders vakantie. De accu is weer opgeladen en we gaan er vol tegenaan.

Meer weten over Palladio? Volg onze Company pagina!  

Palladio partner van Vervoerregio Amsterdam

Palladio heeft de raamovereenkomst met de Vervoerregio Amsterdam gegund gekregen en gaat voor de projecten van de Vervoerregio de projectmanagementrollen invullen. Wij zien uit naar een prettige samenwerking en zullen met plezier bijdragen aan de mooie en uitdagende projecten van de Vervoerregio.

Meer weten over Palladio? Volg onze Company pagina!  

Palladio on Tour

Afgelopen vrijdag heeft Palladio de in aanbouw zijnde Gaasperdammertunnel bezocht. Trots dat we al jaren met succes een bijdrage leveren aan een beheerst en voorspelbaar project binnen het programma SAA.

Meer weten over Palladio? Volg onze Company pagina!