Nieuws

Twee studenten Finance&Control gestart bij Palladio groep

Koen Lamers en Raymond van Huuksloot van de Hogeschool Rotterdam zijn gestart met hun afstudeeronderzoek op het gebied van kwaliteitsmanagement en financieel management van grote projecten. Daarbij gaat het om het effectiever en efficiënter inrichten van het auditproces bij grote projecten maar ook wat projecten van elkaar kunnen leren als het gaat om de financiele kengetallen. We zijn erg benieuwd naar de resultaten en heten Koen en Raymond van harte welkom bij Palladio!

Palladio gestart met RiskID

Palladio is gestart met de professionele risicomanagementapplicatie RiskID. Met deze webbased applicatie faciliteert Palladio opdrachtgevers het risicobeheer. RiskID wordt ook ingezet om digitale sessies te houden. De grote voordelen van het werken met RiskID zijn: tijdbesparing bij het ophalen en bespreken van de risico’s, deelnemers hoeven niet allemaal op 1 tijdstip in 1 ruimte te zitten, RiskID is niet afhankelijk van bestaande tooling en de focus ligt meteen op de meest belangrijke risico’s. Bovendien is het een leuke tool om mee te werken! Als u interesse voor een risicosessie met RiskID, neem dan contact op met Joey Bohncke (06 83443530).

Study Association Sirius

Two weeks ago Sirius hosted its first company dinner with Palladio Groep bv. Students who are in their last year(s) of studying met with employees of Palladio, where interesting conversations about Consultancy- and Interrimmanagement took place. It was an enjoyable evening which strengthened the connection between Sirius and Palladio!

Palladio wint aanbesteding projectbeheersing A1 Apeldoorn – Azelo

Palladio groep heeft van Rijkswaterstaat de opdracht gegund gekregen om voor de komende vier jaar de projectbeheersing te verzorgen van het project A1 Apeldoorn – Azelo. Kort na gunning van de ViA15 weer een aansprekend project erbij in het oosten van het land! Hoge EMVI scores (drie tienen en twee negens) gaven de doorslag. Top gedaan Marcus Blom en Ellen Swart!

Palladio bij de top 10 groeiers in Zuid- en Noord Holland en Flevoland

Palladio groep heeft een FD Gazelle 2018 gewonnen. Jaarlijks reikt het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards aan bedrijven die ten minste 20 % zijn gegroeid in de laatste drie boekjaren. Palladio eindigde vanwege de onstuimige groei in 2017 op plaats 9 van de regio West (Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland) in de categorie middelgrote ondernemingen. Dank aan de klanten die dit mogelijk hebben gemaakt en die steeds opnieuw vertrouwen in ons hebben. En dank aan al de fantastische medewerkers van ons bedrijf die het werken bij Palladio een feest maken!