Nieuws

Palladio gestart met RiskID

Palladio is gestart met de professionele risicomanagementapplicatie RiskID. Met deze webbased applicatie faciliteert Palladio opdrachtgevers het risicobeheer. RiskID wordt ook ingezet om digitale sessies te houden. De grote voordelen van het werken met RiskID zijn: tijdbesparing bij het ophalen en bespreken van de risico’s, deelnemers hoeven niet allemaal op 1 tijdstip in 1 ruimte te zitten, RiskID is niet afhankelijk van bestaande tooling en de focus ligt meteen op de meest belangrijke risico’s. Bovendien is het een leuke tool om mee te werken! Als u interesse voor een risicosessie met RiskID, neem dan contact op met Joey Bohncke (06 83443530).

Palladio wint aanbesteding projectbeheersing A1 Apeldoorn – Azelo

Palladio groep heeft van Rijkswaterstaat de opdracht gegund gekregen om voor de komende vier jaar de projectbeheersing te verzorgen van het project A1 Apeldoorn – Azelo. Kort na gunning van de ViA15 weer een aansprekend project erbij in het oosten van het land! Hoge EMVI scores (drie tienen en twee negens) gaven de doorslag. Top gedaan Marcus Blom en Ellen Swart!

Palladio bij de top 10 groeiers in Zuid- en Noord Holland en Flevoland

Palladio groep heeft een FD Gazelle 2018 gewonnen. Jaarlijks reikt het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards aan bedrijven die ten minste 20 % zijn gegroeid in de laatste drie boekjaren. Palladio eindigde vanwege de onstuimige groei in 2017 op plaats 9 van de regio West (Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland) in de categorie middelgrote ondernemingen. Dank aan de klanten die dit mogelijk hebben gemaakt en die steeds opnieuw vertrouwen in ons hebben. En dank aan al de fantastische medewerkers van ons bedrijf die het werken bij Palladio een feest maken!

Palladio groep wint aanbesteding projectbeheersing ViA15

Palladio groep heeft van Rijkswaterstaat op basis van zeer goede EMVI scores de opdracht gegund gekregen om de komende 6 jaar de integrale Projectbeheersing te verzorgen bij de ViA15 (A12/A15 Ressen-Oudbroeken). RWS heeft de opdracht als productuitvraag in de markt gezet en bestaat uit de levering van producten op het gebied van risicobeheersing, financieel management, planning en kwaliteitsmanagement. Een interessante en uitdagende opdracht. We hebben er zin in!

Interview programmadirecteur Hans Ruijter

Programmadirecteur Hans Ruijter van SAA aan het woord over samenwerking, dienend opdrachtgeverschap en onze bijdrage aan het Programma Schiphol Amsterdam Almere. Reeds enige jaren verzorgt Palladio groep in goede samenwerking met Rijkswaterstaat hier productgericht de projectbeheersing. Partnership hebben we hier vanuit opdrachtgever en opdrachtnemer echt concreet kunnen maken. Nog iedere dag is er veel enthousiasme bij onze medewerkers om hier te mogen werken.

Lees hier het interview (pdf formaat)

Palladio groep op Carrièredag Hogeschool Rotterdam

Palladio was gisteren actief bij het carrière-evenement op de Hogeschool Rotterdam. Op de bedrijvenmarkt ontmoetten de Palladianen Merle Prast en Jan Treep vele enthousiaste afstudeerders. In een vervolggesprek met collega Patricia Tjong konden zij meer te weten komen over de leuke afstudeeropdrachten die wij aanbieden. We kijken terug op een geslaagd evenement en kennismaking met een aantal getalenteerde studenten!