Nieuws

Palladio on Tour

Afgelopen vrijdag heeft Palladio de in aanbouw zijnde Gaasperdammertunnel bezocht. Trots dat we al jaren met succes een bijdrage leveren aan een beheerst en voorspelbaar project binnen het programma SAA.

Palladio weekend

Mooi weekend-event van Palladio in de Ardennen. Nieuwe frisse strategie van Palladio besproken (waarover later meer). En naast naast inhoudelijk programma ook leuke activiteiten. Mooi om te zien hoe fanatiek iedereen is om te winnen….

Palladio wint aanbesteding projectbeheersing Beheer en Onderhoud Vastgoed Rijkswaterstaat

Palladio gaat voor Rijkswaterstaat de projectbeheersing voor het beheer en onderhoud van alle 650 vastgoedobjecten, zoals gebouwen, kantoren, verkeerscentrales, steunpunten en vuurtorens, uitvoeren. Daarmee voegt Palladio weer een uitdagende opdracht toe aan de al uitgebreide portfolio van grote opdrachten op het gebied van projectbeheersing. Voor deze uitdagende opdracht wordt een ervaren team ingezet onder leiding van Patricia Tjong. Wij zien uit naar een succesvolle samenwerking met Rijkswaterstaat.

Twee studenten Finance&Control gestart bij Palladio groep

Koen Lamers en Raymond van Huuksloot van de Hogeschool Rotterdam zijn gestart met hun afstudeeronderzoek op het gebied van kwaliteitsmanagement en financieel management van grote projecten. Daarbij gaat het om het effectiever en efficiënter inrichten van het auditproces bij grote projecten maar ook wat projecten van elkaar kunnen leren als het gaat om de financiele kengetallen. We zijn erg benieuwd naar de resultaten en heten Koen en Raymond van harte welkom bij Palladio!

Palladio gestart met RiskID

Palladio is gestart met de professionele risicomanagementapplicatie RiskID. Met deze webbased applicatie faciliteert Palladio opdrachtgevers het risicobeheer. RiskID wordt ook ingezet om digitale sessies te houden. De grote voordelen van het werken met RiskID zijn: tijdbesparing bij het ophalen en bespreken van de risico’s, deelnemers hoeven niet allemaal op 1 tijdstip in 1 ruimte te zitten, RiskID is niet afhankelijk van bestaande tooling en de focus ligt meteen op de meest belangrijke risico’s. Bovendien is het een leuke tool om mee te werken! Als u interesse voor een risicosessie met RiskID, neem dan contact op met Joey Bohncke (06 83443530).