Nieuws

Palladio groep wint aanbesteding projectbeheersing ViA15

Palladio groep heeft van Rijkswaterstaat op basis van zeer goede EMVI scores de opdracht gegund gekregen om de komende 6 jaar de integrale Projectbeheersing te verzorgen bij de ViA15 (A12/A15 Ressen-Oudbroeken). RWS heeft de opdracht als productuitvraag in de markt gezet en bestaat uit de levering van producten op het gebied van risicobeheersing, financieel management, planning en kwaliteitsmanagement. Een interessante en uitdagende opdracht. We hebben er zin in!

Interview programmadirecteur Hans Ruijter

Programmadirecteur Hans Ruijter van SAA aan het woord over samenwerking, dienend opdrachtgeverschap en onze bijdrage aan het Programma Schiphol Amsterdam Almere. Reeds enige jaren verzorgt Palladio groep in goede samenwerking met Rijkswaterstaat hier productgericht de projectbeheersing. Partnership hebben we hier vanuit opdrachtgever en opdrachtnemer echt concreet kunnen maken. Nog iedere dag is er veel enthousiasme bij onze medewerkers om hier te mogen werken.

Lees hier het interview (pdf formaat)

Palladio groep op Carrièredag Hogeschool Rotterdam

Palladio was gisteren actief bij het carrière-evenement op de Hogeschool Rotterdam. Op de bedrijvenmarkt ontmoetten de Palladianen Merle Prast en Jan Treep vele enthousiaste afstudeerders. In een vervolggesprek met collega Patricia Tjong konden zij meer te weten komen over de leuke afstudeeropdrachten die wij aanbieden. We kijken terug op een geslaagd evenement en kennismaking met een aantal getalenteerde studenten!

Palladio op bezoek bij de provincie Flevoland

De Vaste Palladio Middag (VPM) stond dit keer in teken van het project “Aanpassing kruising Ganzenweg – Knardijk”. Een presentatie door projectmanager Pieter van der Knaap en onze contractmanager Rolf Pot en een bezoek op de locatie waar het moet gaan gebeuren. Het project gaat om de vervanging van de bestaande rotonde voor een ongelijkvloers kruispunt. Uitdagend: zeker gezien er rekening moet worden gehouden met een primaire en secundaire waterkering, de Harderhaven en natuurgebieden, met zowel Natura 2000 als NNN status. Mooie middag met technisch weer.

Palladio Beachborrel

De Palladio Beachborrel afgelopen zaterdag werd weer druk bezocht. Leuk om na de vakanties weer in informele sfeer bij te praten op een zonovergoten Scheveningen! Timing is alles.