Nieuws

Rijkswaterstaat gunt Palladio projectbeheersing A2 Het Vonderen Kerensheide

Voor de komende jaren gaat Palladio de projectbeheersing verzorgen voor dit mooie en belangrijke project. De basisscope is het opwaarderen van de huidige 2×2+ spitsstroken naar 2×3 volwaardige rijstroken inclusief de realisatie van vluchtstroken. Het project heeft betrekking op het deel van de A2 tussen de knooppunten Het Vonderen en Kerensheide. Het betreft een tracé van circa 20 kilometer. Weer een prachtig GPO project in onze portefeuille!

Palladio nu ook in Smart Mobility

In de zomer hebben we het raamcontract gegund gekregen bij de Vervoersregio Amsterdam. Inmiddels hebben we in samenwerking met onze collega’s van Over Morgen en Vinu een aantal mooie functies kunnen invullen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de invulling van de rol van projectleider Smart Mobility voor het Smart Mobility programma van de MRA (Metropool regio Amsterdam), een thematrekker Gebiedsontwikkeling van het Smart Mobility programma van de MRA en een manager besluitvorming voor het project Mobiliteitssysteem Amsterdam Schiphol (MAS).
Wilt u meer weten over Palladio? Volg ons op:

Palladio introduceert Maturity App Projectbeheersing!

Wilt u de beheersing van uw projecten naar een hoger niveau tillen? En snel meer inzicht krijgen in verbeteringen? Daarvoor heeft Palladio de Maturity Assessment App (MAP) ontwikkeld. Meld u aan voor een MAP-sessie met uw IPM-team! De eerste twee aanmeldingen zijn kosteloos. Graag aanmelden bij Ellen Swart (via Inmail).

Wilt u meer weten over Palladio? Ga naar onze Company pagina en volg ons!  

Palladio wint aanbesteding Projectbeheersing RWS PPO Rotterdam 5

De komende jaren mogen we de projectbeheersing uitvoeren voor een aantal clusters van PPO in Rotterdam. Het gaat om de Projectbeheersing ten behoeve van PPO (Programma’s, Projecten en Onderhoud) WNZ (West-Nederland Zuid), Clusters WNZ A Tunnels 2, WNZ A Vaarwegen, WNZ B Bruggen, en WNZ C Kaderrichtlijn Water (KRW). We gaan reeds volgende week starten met de transitie! We hebben er zin in!

Meer weten over Palladio? Volg onze Company pagina!  

7 nieuwe medewerkers bij Palladio

In de afgelopen maanden zijn maar liefst 7 nieuwe medewerkers bij Palladio gestart. Welkom Ien Albers, Ester Versloot, Mariska Sleyffers, Yonaro Meijers, Koen Vleugels, Koen Lamers en Raymond van Huuksloot. Ze zijn vol enthousiasme bij onze opdrachten aan de slag gegaan.

Meer weten over Palladio? Volg onze Company pagina!  

Palladio bezoekt ViA15

Afgelopen vrijdag heeft Palladio het project ViA15, de doortrekking van de A15 naar de A12, bezocht. Het was een zeer interessante en inspirerende middag. Dank aan Paul Verschoor en Maarten Lamet van het projectteam ViA15.

Meer weten over Palladio? Volg onze Company pagina!