Nieuws

7 nieuwe medewerkers bij Palladio

In de afgelopen maanden zijn maar liefst 7 nieuwe medewerkers bij Palladio gestart. Welkom Ien Albers, Ester Versloot, Mariska Sleyffers, Yonaro Meijers, Koen Vleugels, Koen Lamers en Raymond van Huuksloot. Ze zijn vol enthousiasme bij onze opdrachten aan de slag gegaan.

Palladio bezoekt ViA15

Afgelopen vrijdag heeft Palladio het project ViA15, de doortrekking van de A15 naar de A12, bezocht. Het was een zeer interessante en inspirerende middag. Dank aan Paul Verschoor en Maarten Lamet van het projectteam ViA15.

Palladio Beachborrel

Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse Palladio Beachborrel aan het strand in Scheveningen. Gezellig napraten over ieders vakantie. De accu is weer opgeladen en we gaan er vol tegenaan.

Palladio partner van Vervoerregio Amsterdam

Palladio heeft de raamovereenkomst met de Vervoerregio Amsterdam gegund gekregen en gaat voor de projecten van de Vervoerregio de projectmanagementrollen invullen. Wij zien uit naar een prettige samenwerking en zullen met plezier bijdragen aan de mooie en uitdagende projecten van de Vervoerregio.

Palladio on Tour

Afgelopen vrijdag heeft Palladio de in aanbouw zijnde Gaasperdammertunnel bezocht. Trots dat we al jaren met succes een bijdrage leveren aan een beheerst en voorspelbaar project binnen het programma SAA.

Palladio weekend

Mooi weekend-event van Palladio in de Ardennen. Nieuwe frisse strategie van Palladio besproken (waarover later meer). En naast naast inhoudelijk programma ook leuke activiteiten. Mooi om te zien hoe fanatiek iedereen is om te winnen….

Palladio wint aanbesteding projectbeheersing Beheer en Onderhoud Vastgoed Rijkswaterstaat

Palladio gaat voor Rijkswaterstaat de projectbeheersing voor het beheer en onderhoud van alle 650 vastgoedobjecten, zoals gebouwen, kantoren, verkeerscentrales, steunpunten en vuurtorens, uitvoeren. Daarmee voegt Palladio weer een uitdagende opdracht toe aan de al uitgebreide portfolio van grote opdrachten op het gebied van projectbeheersing. Voor deze uitdagende opdracht wordt een ervaren team ingezet onder leiding van Patricia Tjong. Wij zien uit naar een succesvolle samenwerking met Rijkswaterstaat.