Nieuws

Harmen Pelgrum van Palladio groep bv bij Stichting Gebiedsontwikkeling Utrecht West

Harmen Pelgrum is één van onze veelzijdig inzetbare senior adviseurs. Hij heeft zijn sporen verdiend in de projectbeheersing en werkt momenteel onder andere als programmasecretaris bij de Stichting Gebiedsontwikkeling Utrecht West.

“Een leuke en veelzijdige opdracht op het snijvlak van programmabeheersing, bedrijfsvoering, omgevingsmanagement en gebiedsontwikkeling. Dit is een uitgelezen kans om bij te dragen aan synergie tussen gebied en bestuur en dat geeft ontzettend veel energie.”, aldus een enthousiaste Harmen.

De Stichting Gebiedsontwikkeling Utrecht West helpt de Gebiedscommissie Utrecht-West bij haar adviestaak richting de Provincie Utrecht. Door keukentafelgesprekken te voeren met diverse streekhouders, zijn de medewerkers van de Stichting de voelsprieten in het gebied. Een boeiende en belangrijke taak, die vraagstukken zoals energietransitie, biodiversiteit, bodemdaling, klimaat en een levendig platteland een plek geeft in het landelijke gebied. Kortom, een mooie opdracht in een complexe bestuurlijke omgeving, met uiteenlopende, actuele onderwerpen en uitdagingen.

Meer weten over Palladio? Volg ons op @Palladiogroep