Nieuws

Collega Edwin Pijpe werkt gestaag door voor de Provincie Flevoland

‘Vanwege Covid-19 werken wij momenteel allemaal thuis via de digitale snelweg en dat werkt prima. De sfeer is uitstekend, hoewel ik wel de sociale interactie mis. Desondanks draaien we goed door en leiden onze projecten er niet onder.’ aldus Edwin Pijpe.

Naast de vaste crew werkt Palladio ook met ZZP’ers. Edwin Pijpe is een van hen. Al jaren voert hij opdrachten uit voor en met Palladio: bijvoorbeeld bij Het Het Waterschapshuis (Contractmanager), bij ProRail (Kwaliteitsmanager) en bij de Provincie Flevoland (Manager projectbeheersing).
Bij de Provincie Flevoland werkt Edwin als Manager Projectbeheersing voor diverse interessante projecten rond Lelystad. Er wordt een aansluiting op de A6 gemaakt en een weg richting de woon- en werkgebieden en Lelystad Airport, in samenwerking met allerlei partijen. Daarnaast wordt er ook een verkenning opgestart naar het doortrekken van deze weg richting het Nationaal Park Nieuw Land en het aanleggen van een snelfietsroute van Almere naar Lelystad. Ondanks Covid-19 is er afgelopen twee maanden door Heijmans in samenspraak met de provincie een viaduct en een duiker op de A6 gebouwd. Alle projecten liggen mooi op schema.

Meer weten over Palladio? Volg ons op Palladio groep bv